Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /customers/a/a/2/rutproffs.se/httpd.www/system/library/encryption.php on line 8Unknown: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /customers/a/a/2/rutproffs.se/httpd.www/system/journal2/lib/Browser.php on line 37 Väv

Väv

Väv

Här beställer du färdigsydd väv inkl. frakt och utan montering.

Skall du byta väv till din befintiga fönster- eller terrassmarkis har vi färdigsydd väv till dig.

MARKISVÄV

Markisväven är tillverkad av 100% spinnfärgad acryl, d v s fibern färgas innan tråden spinns, färgern står då bättre mot blekning. Dukarna är även impregnerad mot röta. Vår leverantör är Sattler som är ledande vävtillverkare i Europa. Bättre markisdukar är inte möjligt att få. För att beställa behöver du mäta den befintliga markisduken. Bredd Här anger du vävens exakta bredd i centimeter (cm). Vi rekommenderar att du mäter bredden på två ställen. En gammal väv töjer sig gärna. Höjd När du mäter vävens höjd räknar du inte med kappan. Den väljer du i ett eget val längre ner på sidan.Observera att det inte är armen som skall mätas när ni beställer vävbyten utan vävens höjd. Från valsrör till frontprofil. Våra vävar levereras med 5,5 mm ten. Använd dina befintliga om de är av annan storlek. Ten: Är en plaststav som förs in i fållarna upptill och nertill på väven samt upptill på kappan. Har din befintliga markisduk en annan dimension får du använda den gamla och föra in det i fållarna på den nya väven.

Behöver du vävprov?  Gå då till menyn  "beställ vävprover" och vi skickar kostnadsfrttt hem 5 prover. Vi har valt Sattler som vår premium leverantör av markisväv, Har du funnit markisväv från Dickson eller Sandatex syr vi upp standardvävarna till samma pris.

SCREENVÄV

Sunworker från Dickson är en screenväv som är perforerad med små hål vilket ger en optimal ljusmiljö. Den reglerar ljus och värme och bidrar därför till energibesparing samt hållbar utveckling. Väven är tunn och lätt med en fin struktur och kan förvaras i diskreta kassetter vilket minimerar påverkan på byggnadens utseende.Screenväv  Sunworker måttillverkas efter dina önskemål. Väven passar till om ni vill byta din befintliga fönstermarkis och vertikalmarkis.Fakta om Sunworker finner du här.

Behöver du vävprov?  Gå då till menyn  "beställ vävprover" och vi skickar kostnadsfrttt hem broschyr och prover. Vi har valt Dickson som vår premium leverantör av screenvävar