Beställ Varioplissé

  1. Först måste du bestämma dig för vilken väv du vill ha. Vår vävkollektion är från Sveriges ledande vävleverantör, Sandatex®. I kollektionen finns något för alla smaker allt ifrån skira vita vävar till mjuka naturnära nyanser. Vävarna finns som plissé- och honeycellväv. Honeycell är en väv där linorna dras inuti väven och har därför inga synliga hål. De helt mörkläggande Honeycellvävarna har dessutom ett membran inuti som gör den helt tät. Vill du kunna mörklägga i ditt sovrum kan du med fördel välja en Honeycellväv som är ”blackout”. Vävarna för Varioplissé är delade upp i olika prisgrupper, t.ex en plisséväv med prisgrupperna: P1 , P2 och PE (som är billigast) eller honeycellväv med prisgrupperna : H1, H2 , H3 , H4 och HE (som är billigast). För att se sortiment efter prisgrupp kan ni klicka på tagg. Alternativ för att se hela sortimentet gör ni de här.
  1. Välj bredd och höjd i cm. Det mått som ni beställer tillverkar vi efter. Vi drar INTE bort något. Utan vi vill ha bredd och höjd som skall täckas. Varioplissé monteras i en nisch dra av 0,5 cm av den totala bredden. Detta för att vara säker på att det finns utrymme att få plats. Höjdens mått är den yta som skall täckas. Vi anpassar linor efter höjd.
  2. lj modell. Standard modellen är Varioplissé som har störst utbud av vävar. Modellen monteras i nisch och behöver ca 25 mm anslagsyta och har handtag som sticker ut. Vario 16 monters i nisch och behöver ca 16 mm anslagsyta och har inga handtag som sticker ut. Modellen har endast vit list färg och färre vävar att välja mellan.
  3. Välj list färg. Det finns tre alternativ att välja mellan,vit, svart eller anodiserad list om du har valt Varioplissé.