Beställ Plissé fri

  1. Först måste du bestämma dig för vilken väv du vill ha. Vår vävkollektion är från Sveriges ledande vävleverantör, Sandatex®. I kollektionen finns något för alla smaker allt ifrån skira vita vävar till mjuka naturnära nyanser. Vävarna finns som plissé- och honeycellväv. Honeycell är en väv där linorna dras inuti väven och har därför inga synliga hål. De helt mörkläggande Honeycellvävarna har dessutom ett membran inuti som gör den helt tät. Vill du kunna mörklägga i ditt sovrum kan du med fördel välja en Honeycellväv som är ”blackout”. Vävarna för plissé fri är delade upp i olika prisgrupper, t.ex en Plissé fri med bredd och höjd 100X100 cm skiljer sig priset beroende på prisgrupp, plisséväv P1, P2 och PE (billigast). Honeycellväv H1 , H2, H3 , H4 och HE (billigast). Klicka på taggen för att beställa direkt på prisgrupp eller här för att se hela sortimentet.
  2. Våra taggar för prisgrupper plissé fri med olika vävar finner du på vår hemsidas fot.
  3. Välj bredd och höjd i cm. Om bredd och höjd. Det mått som ni beställer tillverkar vi efter. Vi drar INTE bort något. Utan vi vill ha bredd och höjd som skall täckas. Om plissé fri skall sitta i en nisch dra av 1 cm från det totala måttet. Detta för att vara säker på att det finns utrymme att få plats och säkerställa att det finns plats för beslagen.
  4. Väj reglagesida. Snör ingår som standard.
  5. Välj list färg. Det finns tre alternativ att välja mellan,vit, svart eller anodiserad list.
  6. Uppge montagesätt: För att ni skall få rätt beslag vid leverans måste vi veta om du skall montera tak/ taknisch eller vägg.