Plisségardin modell Plissé fri

Plisse fri är en plissegardin som manövreras med snöre och linlås. Ni kan välja mellan vita, svarta eller anodiserade lister. Modellen kan monteras tak eller vägg (gitt eller så det kommer ut från vägg). Plissé fri tillverkas efter måttbeställning. Måtten som beställs är tillverkningsmått, d  v s vi drar inte bort något. Plissé fri levereras med barnsäkerhetsdetaljer enligt EN 13120.

Vävkollektionen är från Sveriges ledande vävleverantör, Sandatex®. Ni kan välja mellan vanliga plissé- eller s.k honeycellvävar. Honeycell är en väv där linorna dras inuti väven och har därför inga synliga hål. Vävarna finns i olika ljusgenomsläpp för olika användningsområde. Det finns dessutom helt mörkläggande honeycellvävar, som har ett membran inuti som gör den helt tät. Vill du kunna mörklägga i ditt sovrum rekommenderar vi att du väljer mörkläggande (Black out) Honeycellväv

Vi har delat upp plissé fri i olika kategorier utifrån  plissé- och honeycell vävarnas funktion och utseende. För att förenkla har vi skapat en kategori ”Bästsäljare” och där finner ni de mest sålda vävarna.

För att få mer information om att beställa plissé fri läs vårt inlägg här.

Monteringsanvisningen för Plissé fri finner ni här.