Warning: copy(/home/markiss1/domains/rutproffs.se//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/markiss1/domains/rutproffs.se/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Plisséegardin varioplissé är ett lintspänt system som passar i fönsternisch.

Plisségardin modell Varioplissé & Vario 16 mm

Varioplissé är en plissegardin med ett linspänt system som regleras uppifrån och ner, såväl nerifrån och upp med handtag. Systemet är barnsäkert enligt EN 13120. Ni kan välja med detaljer som är vita, svarta eller anodiserade lister. Modellen monteras i nisch och behöver ca 25 mm anslagsyta.

Vario 16 mm är ett linspänt system som regleras uppifrån och ner, såväl nerifrån och upp med handtag. Systemet är barnsäkert enligt EN 13120. Detaljer och lister är vita. Modellen monteras i nisch och behöver ca 16 mm anslagsyta.

Måtten som beställs är tillverkningsmått, d v s vi drar inte bort något. Skillnad mellan Varioplissé och Vario 16 är att modellen (Vario16) behöver mindre anslagsyta och handtaget sticker inte ut. Modellen passar vissa skjutdörrar och fönster som har mindre anslagsyta.Vävsortimentet är begränsat vid jämförelse med Plissé fri och Varioplissé.

Vävkollektion är från Sveriges ledande vävleverantör, Sandatex®. Det finns både vanliga plissé- och honeycellvävar. Honeycell är en väv där linorna dras inuti väven och har därför inga synliga hål. Vävarna finns i olika ljusgenomsläpp för olika användningsområde. Det finns dessutom helt mörkläggande Honeycellväv (Black out), som har ett membran inuti som gör den helt tät.

De mått som ni anger är beställningsmått vi drar inte bort något, skall produkten sitta i en nisch mät på flera ställen.Det räcker med att dra av  5 mm utrymme för montering. Vi anpassar linor efter beställd höjd.

Vi har delat upp vävarna i olika kategorier utifrån kvalité och funktion, kategorin ”Bästsäljare” finner ni de mest sålda vävarna.

För mer information om att beställa Varioplissé läs vårt inlägg här.

Monteringsanvisning för Varioplissé finner ni här.