Beställ Rullgardin

 1. Först måste du veta vilken rullgardinsväv du vill ha. Enklast är att söka under menyn Vävprover och rullgardinsväv inkl. Emma Von Brömssen kollektion. Vävarna inkl. ställning är uppdelade i olika prisgrupper (RE, R1, R2,R3 och R4: Alternativ är kan klicka på taggarna RE, R1, R2, R3 och R4 för att få vävarna i specifik prisgrupp.
 2. Välj rätt produkt. När du vilken väv du vill ha kan du börja med din beställningen genom att använda den produkt som har vävens prisgrupp. Rullgardinerna finns att välja här.
 3. Välj bredd och höjd i cm. Om bredd och höjd. Det mått som ni beställer tillverkar vi efter. Vi drar INTE bort något. Utan vi vill ha bredd och höjd som skall täckas. Om rullgardinen skall sitta i en nisch dra av 1 cm från det totala måttet. Detta för att vara säker på att det finns utrymme att få rullgardinen på plats och säkerställa att det finns plats för beslagen.
 4. Uppge Vävnummer: Kontrollera att ni väljer rätt produkt. Klicka ni på vävproverna är vävarna märkta med tag om vilken prisgrupp de tillhör.
 5. Välj Rullning: Underrullad närmast fönster och överrullad tvärtom. Fördelen med överrullad är att tyget blir mer synligt, nackdelen är att gardinen kommer längre från fönster och ljus lättare kommer in. Kontrollera så inte handtag är i vägen.
 6. Välj bottenlist: Som standard är listen dold. Det finns att välja mellan vit eller silver bottenlist.
 7. Välj reglagesida: Sett innefrån, vilken sida kulkedja eller motor skall sitta.
 8. Välj Uppdragsalternativ: Som standard är kulkedja, Fjäder med Dropp och lina samt motor är tillägg.
 9. Välj om kassett: Som standard är ingen kassett, välj i så fall Nej, Det finns som tillägg kassetter som är vita, anodiserade och svarta.
 10. Uppge Monteringshöjd: Vi behöver veta i vilken höjd som rullgardinen monteras för att dimensionera kulkedjans längd för barnsäkerheten.
 11. Uppge hur den skall monteras: Observera att kassett monteras i vägg och bygger på höjd och bredd ca 8 cm.