Visar alla 6 resultat

Våra terrassmarkiser

Rejäl terrassmarkis
Stativet är av naturanodiserade strängpressade aluminiumprofiler och detaljer i pulver lackerat pressgjuten eller sträng pressat aluminium. Lackerade detaljer är vita som standard. Vikarmar med dyneema band i knäleden. Går att montera på vägg och tak. Skyddstak inkl. gavlar i naturanodiserade strängpressade aluminiumprofil är ett tillägg. Ytterligare tillägg är frontridå (skydd för låg sol och du får känsla av ett uterum). korsade armar (för att maximera utfallet för en liten markis).

Halvkassett
En utveckling av Rejäl terrassmarkis. Största skillnaden att det finns från början ett skyddstak som täcker markisväven/rullen. Stativet är av naturanodiserade strängpressade aluminiumprofiler och detaljer i pulver lackerat pressgjuten eller sträng pressat aluminium. Lackerade detaljer är vita som standard. Vikarmar med dyneema band i knäleden. Terrassmarkisen går att montera på vägg och tak. Modellen är något tyngre att montera jämfört med Rejäl (där skyddstaket monteras separat).

Helkassett
Kassett i vitt täcker både armar och väv vid infällt läge. Stativet består av pulverlackerade strängpressade aluminiumprofiler och med detaljer i pulver lackerat pressgjuten eller sträng pressat aluminium. Lackerade detaljer är vita som standard. Går att montera i vägg och tak. Söker ni ett snyggt solskydd mellan 400-500 cm och med ett utfall på 350 cm är denna modell perfekt.

Stor
Om du söker en terrassmarkis som skall täcka en stor yta är denna modell ett självklart val. Stativet är av pulverlackade strängpressade aluminiumprofiler och detaljer i pulver lackerat pressgjuten eller sträng pressat aluminium. Lackerade detaljer är vita. Skyddstak är tillägg och är också i vitt. För att få 5 meters utfall måste bredden på markisen vara mellan 600 – 650 cm eller 900 cm.

FA 42
Om du söker en markis allt i en kulör- i så fall är denna modell något för dig! Stativet är av pulverlackade profiler och detaljer i pulver lackerat pressgjuten eller sträng pressat aluminium. Vikarmar med dyneema band i knäleden. Lackerade detaljer är vita, grå eller svarta som standard. Skyddstak är tillägg och du kan välja mellan vitt, grått eller svart kulör.

Att tänka på vid måttagning
Kontrollera att inget sitter i vägen t.ex. utebelysning. Tänk på att vävens bredd är ca 12 cm smalare än den totala bredden (med motor ca 8 cm) när du beställer terrassmarkis.
Får markisen plats på höjden utan att den tar i dörrar samt fönster när dom skall öppnas?
Det är skillnad på höjd beroende på om du skall använda takprofil eller ej. Flera modeller går att köpa med eller utan tak profil.